Riva Technologies SRL > Termeni si conditii

PENTRU NAVIGAREA PE ACEST SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.riva-technologies.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. RIVA TECHNOLOGIES SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile.
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea RIVA TECHNOLOGIES  SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul site-ului www.riva-technologies.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor RIVA TECHNOLOGIES  SRL.
Garantii si limitari
Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.
www.riva-technologies.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.
RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
RIVA TECHNOLOGIES  SRL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorului si  acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.
Conditii comerciale
RIVA TECHNOLOGIES  SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile sau ofertele oferite.
Securitate
Clientul ia la cunostinta ca RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin  Internet sau prin intermediul acestui site.
Generalitati
1. Modificari ale acestor Termeni si Conditii – RIVA TECHNOLOGIES  SRL poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre Client daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor pe site-ul web.
2. Forta Majora – RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu este responsabila.
3. Jurisdictie – Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre RIVA TECHNOLOGIES  SRL. Prin accesarea acestui site, Clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotareRIVA TECHNOLOGIES  SRL nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca Clientul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.
4. Confidentialitate RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu garanteaza ca utilizarea de catre client a acestui site va fi confidentiala.  RIVA TECHNOLOGIES  SRL nu este responsabila pentru nici o paguba pe care o sufera Clientul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Client a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face Clientul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii.
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii.
Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .

24 februarie 2014

Sisteme industriale de exhaustare pentru masini unelte... Riva Technologies