Riva Technologies SRL > Politica de confidentialitate

Ințelegem cat de importanta este confidentialitatea informatiilor cu caracter personal a utilizatorilor nostri. In continuare va explicam cum folosim informatiile colectate de la dumneavoastra in cadrul www.riva-technologies.ro. Va sugeram sa parcurgeti aceasta Politica de confidentialitate.

Daca alegeti sa va inregistrati sau sa va actualizati un profil de membru deja existent pe riva-technologies.ro  pentru a accesa anumite sectiuni sau functionalitati, vi se pot cere informatii personale. Aceste informatii sunt folosite pentru a va identifica sau contacta si sunt de genul nume si prenume, numar de telefon sau adresa de e-mail.  Sunteti responsabili pentru acuratetea informatiilor. Daca furnizati informatii eronate o faceti pe raspunderea dumneavoastra si, este posibil sa va afecteze la unele chestionare sau atunci cand dorim sa va raspundem la unele solicitari.

Utilizatorii riva-technologies.ro  se pot inregistra pentru a primii periodic informatii si articole sau buletine informative pe e-mail. Este posibil ca aceste mesaje sa contina link-uri catre alte comunitati atat pe website dar si catre retelele sociale. Nu abuzam de acesta modalitate de a lua legatura cu dumneavoasta iar mesajele trimise nu vor contine reclame. Inscrierea la newsletterul nostru nu este obligatorie, iar daca doriti sa renuntati la acest serviciu, o puteti face in orice moment folosind linkul de dezabonare ca apare la sfarsitul fiecarui mesaj.

Uneori, este posibil sa efectuam studii de cercetare on-line prin intermediul invitatiilor pe e-mail, sondaje de tip pop-up. Atunci cand participati la un sondaj, va putem solicita sa introduceti informatii personale. Informatiile personale dintr-un studiu, pot fi utilizate in scopuri de cercetare sau masurare a eficacitatii continutului. Aceste studii nu sunt pentru persoanele cu varsta mai mica de 18 ani. Fiecare studiu va avea la subsol un link catre aceasta pagina, Politica de confidentialitate.

ultima actualizare: 24 februarie 2014

Sisteme industriale de exhaustare pentru masini unelte... Riva Technologies