K500

K500

Separatoarele magnetice din Seria K500  pot fi aplite pe toate masinile unelte si de prelucrare de metale, datorită  separarii speciale a particulelor magnetice din emulsii sau uleiuri pure,  având o viscozitate maximă de 20 cSt la 40 ° C,  pentru capacități de încărcare 3-50 litri / min .

Separatorul de particule magnetizabile este alcatuit dintr-o carcasa metalica, care cuprinde intregul echipament ca un sasiu, tamburul magnetic, ansamblul lagare si ansamblul jgheab cu raclori tip pieptene.

Ansamblul carcasa s-a executat din tabla din otel carbon, si are un capac spate, care poate fi inlaturat daca alimentarea se face printr-un jgheab.

Printr-o deschidere sicana lichidul tratat, purificat se scurge gravimetric spre o destinatie conforma cu organizarea sectiei, intr-un rezervor, spre un filtru etc.

Inelele magnetice sunt de tip ferita, prelucrate prin rectificare inainte de magnetizare, asigurând un câmp magnetic remanent anizotrop, care asigura sensul liniilor magnetice de la o fata a discului spre cealalta.

Poate functiona  24H in  continuu

excelenta calitate a filtrarii pentru uleiuri și emulsii pe bază de apa

Debit emulsie : 100 litri / min

Debit uleiuri : 50 litri / min

This entry was posted in filtrare fluide. Bookmark the permalink.
 
Pagini web Bacau